Uw kind beschermt zichzelf met weerbaarheidstraining in Papendrecht.
Teambuilding voor bedrijven met Safety and Selfdefense in Papendrecht.

Safety and Selfdefense gebruikt de kracht van Krav Maga

Krav Maga spreekt men uit als ‘Krahv muh-GAH’ en betekent in het Hebreeuws ‘contact gevecht’. Het is een eenvoudig te leren zelfverdedigingssysteem dat de aanval kiest als beste verdediging. Het is niet gericht op schoonheid en bevat geen godsdienst of rituelen. Krav Maga draait puur om jouw eigen veiligheid en kan gebruikt worden tegen één of meerdere aanvallers. Het belangrijkste uitgangspunt is ‘don’t get hurt’ (Bron: Impact Sports Academy).
 

Weerbaarheidstraining voor kinderen in Papendrecht.

Imi Lichtenfeld: bedenker van Krav Maga

De bedenker van Krav Maga, Imre (Imi) Lichtenfeld werd geboren in een Joods-Hongaarse familie op 26 mei 1910 in Boedapest. Hij groeide op in het huidige Bratislava. Zelfverdediging leerde hij van zijn vader Samuel Lichtenfeld, hoofdinspecteur van de lokale politie. Lichtenfeld groeide snel uit tot succesvolle bokser en werd kampioen van het Slowaakse worstelteam.


Vlucht van de bezetting

Antisemitische rellen namen in de late jaren 30 toe en Lichtenfeld was regelmatig genoodzaakt zichzelf op straat te verdedigen tegen knokploegen. In 1940 vluchtte hij voor de bezetting en trok naar Palestina. Daar sloot hij zich aan bij het leger en kreeg meteen grote bekendheid door zijn innovatieve gevechtstechnieken. Al snel trainde hij de gevechtseenheden van Israël.


Uit het leger

In 1964 verliet Lichtenfeld het leger. Vanaf dat moment ontwikkelde hij Krav Maga voor gewone burgers en politiemensen. In 1978 richtte hij de eerste Krav Maga-vereniging op. Zijn overlijden in 1998 werd door velen betreurd. Vandaag de dag leven zijn effectieve vechttechnieken nog door.


(Bron: Wikipedia)

Krav Maga-trainingen in Papendrecht

Voor volwassenen bieden wij Krav Maga-training aan. Het gaat er om dat je de fighting spirit krijgt en jezelf overal goed weet te beschermen. We bieden voor volwassenen ongeacht leeftijd, conditie etc. zelfverdediging aan. Kom trainen en laat je inspireren en weet jezelf te redden, uit gevaarlijke situaties. Bij S & S kun je veilig trainen tot het uiterste, voor die ENE keer dat je het nodig hebt.

Zelfverdediging voor vrouwen in Papendrecht.

Krav Maga Trainingen voor de jeugd

Voor jongeren van 12 tot 16 jaar bieden wij ook Krav Maga-training aan. Het gaat er om dat uw kind zich ook fysiek weet te redden op straat of op school. Met steeds een leuke afwisselende les, waarin aandacht wordt besteed aan conditie opbouw, mentaliteit en doorzettingsvermogen. Voor elkaar en met elkaar.

Veiligheid door bescherming

Als je lid wordt is het dragen van bescherming verplicht, een tok, bitje en scheenbeschermers. Bokshandschoenen zijn noodzakelijk om dat we ook regelmatig sparren om de fighting spirit te trainen.

Lestijden en Locatie

Voor volwassenen worden op maandag en woensdag blokken van 1,5 uur training gegeven:

Maandag:
   18.00 – 19.00 uur
   19.00 – 20.30 uur
 

Krav Maga Training Jeugd 12 tot 16 jaar
Krav Maga Training Volwassenen
 

Woensdag:
   18.30 – 20.00 uur

Nieuw
   20.30 -  22.00  uur


Krav Maga Training Volwassenen
 

Maasdam

Privéles:
   Prijs en tijden op aanvraag

Vraag naar de mogelijkheden
 


In de zomermaanden juli en augustus is er een aangepast rooster.

Locaties:

De Kameleon, Noordersingel 1, 3351 ED Papendrecht 

Sporthal Duyvesteijn, Fazant 3, 3299 BS Maasdam

 

Tarieven

 Inschrijfgeld

  • Eenmalig inschrijfgeld bedraagt € 35,- (incl. T-shirt)
  • De jaarcontributie bedraagt € 15,-

Abonnement A

  • 1 x 1,5 uur per week op maandag of woensdag
  • Mag in dezelfde maand worden ingehaald
  • € 30,00 per maand

Abonnement B

  • 2 x 1,5 uur op maandag en woensdag
  • € 42,50 per maand

Partnerorganisaties en verenigingen

Safety and Selfdefense maakt deel uit van


Partners

Bevriende Krav Maga-scholen