Gecertificeerde instructeurs voor Krav Maga en Weerbaarheid

Onze instructeurs hebben hun examens succesvol volbracht bij Krav Maga Alliance en Krav Maga Worldwide. Sinds 2016 zijn wij gecertificeerd als Basic instructor, I.K.M.O

Uw kind beschermt zichzelf met weerbaarheidstraining in Papendrecht.

Jeroen (Krav Maga-hoofdinstructeur)

Jeroen laat zien dat Krav Maga voor iedereen aan te leren is. Op 47-jarige leeftijd begon hij zonder enige vechtsport ervaring aan Krav Maga. Hij beoefent dit zelfverdedingingssysteem sinds 2005. Hij is begonnen bij Protect Invest als directe leerling van Mario Schouten en Rob Meijnen. Eind 2010 werd hij gevraagd om instructeur te worden. 

In 2006 trainde Jeroen in Israël bij grootmeester Haim Gidon, de opvolger van Imi Lichtenfeld. Jeroen volgde veel meerdaagse seminars in binnen- en buitenland. Jeroen is werkzaam bij de Nationale Politie als wijkagent in Dordrecht.

Jeroen is gediplomeerd:

- Instructeur Basic I.K.M.O.

- Instructeur  Krav Maga Expert level 1 en KM-X (KIDS)               Krav Maga Worldwide 

- Instructeur Strike fit                                                                      Krav Maga Alliance 

- Docent Gevaarsbeheersing en Weerbarheid                               Bureau " Op eigen Kracht"

- Docent RTGB (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing BOA"s)   Bureau " Op eigen Kracht"

 

Teambuilding voor bedrijven met Safety and Selfdefense in Papendrecht.

Jeffrey

Jeffrey is gevraagd om instructeur bij S & S te worden vanwege zijn Krav Maga vaardigheden, mentaliteit en doorzettingsvermogen.  Jeff heeft in zijn jeugd aan judo en karate gedaan. Tevens heeft hij jaren lange ervaring in Eskrima, Pencak Silat en Jeet Kundo. Jeff heeft 7 jaar bij Defensie gewerkt, bij de Marine, als Wapen Technisch Specialist. 

Jeffrey is gediplomeerd:

- Instructeur Basic I.K.M.O.

 

Weerbaarheidstraining voor kinderen in Papendrecht.

Corrie (Docent Weerbaarheid in opleiding)

Corrie heeft haar opleiding tot docent Gevaarsbeheersing en Weerbaarheid bijna afgerond. Zij zal de trainingen samen met Jeroen verzorgen. 

Zelfverdediging voor vrouwen in Papendrecht.

Lieke

Lieke gaat voor S & S o.a. groepslessen in zelfverdediging voor vrouwen verzorgen. Zij traint Krav Maga al vanaf het begin bij Safety and Selfdefense.  Vanuit haar passie voor en haar vaardigheid in Krav Maga, is zij uitermate geschikt om vrouwen zelfverdediging aan te leren.

 

Lieke is gediplomeerd:

- Instructeur Basic I.K.M.O.

Algemeen

Al onze instructeurs blijven zich ontwikkelen en volgen regelmatig cursussen en opleidingen om hun kennis en vaardigheden op peil te houden en te verbeteren.